Businessul cu semințe

Oferta de semințe a companiei Axereal România conține semințe certificate, soiuri cu un potențial ridicat de producție de grâu și orz ale companiei Florimond Desprez.Pe lângă acestea, oferta mai conține și soiuri de grâu dur, soia și mazăre . Dacă sunteți interesați să comercializați sau să deveniți parteneri pentru multiplicare, vă rugăm să contactați unul din colegii noștri.

   Fertilizant micro-granulat

   Loc'Ax Multi 3 este un îngrășămint micro-granulat dezvoltat de Axereal Group, a cărui compoziție a fost definită prin propriile teste de nutriție ale companiei.

   Compoziția îngrășământului micro-granulat, în conformitate cu nevoile diferitelor plante de cultură, conține elementele  esențiale necesare dezvoltării plantelor tinere (azot, fosfor, sulf, oligoelemente).

   În vederea îndeplinirii scopului pentru care a fost creat, acela de fertilizant STARTER,  îngrășământul micro-granulat Loc'Ax se recomandă a fi administrat o dată cu semănatul pentru a fi în imediata apropiere a seminței, ajutând astfel la germinare, la răsărire, la dezvoltarea plantulelor în primele faze de vegetație și la formarea unui sistem radicular puternic. 

Loc'Ax Multi 3 >

   Fertilizanți foliari

Gama  OLIGO-STAR - îngrășământ foliar și de sol:

Starter: fertilizant foliar pe bază de fosfor si magneziu. Hrănește  și stimulează în mod eficient plantele și activează solul pentru a spori capacitatea de absorbție a elementelor nutritive de către plantă.

Valor K+: BIO stimulent pe baza de Sodiu, Potasiu și bogat in Sulf (S-SO3). Activează capacitatea solului și dezvoltă capacitatea de absorbtie a plantelor.

Proleo: Îngrășămant foliar și de sol pe baza de Bor si Molibden.

Gama AXE - îngrășământ foliar:

Axe Oil: îngrășământ foliar lichid cu eliberararea sărurilor minerale, creat special pentru a răspunde nevoilor de elemente nutritive ale culturilor de oleaginoase, lucernă și culturilor de legume.

Formula este special concepută pentru a elibera lent și progresiv elementele nutritive componente (Bor, Magneziu, Sulf, Mangan și Molibden),  astfel cultura agricolă beneficiază treptat și total de aportul de elemente nutritive.

Axe Multi: îngrășământ foliar pe bază de Azot, Cupru, Sulf, Magneziu și Mangan. Are o acțiune durabilă datorită sărurilor minerale cu eliberare lentă și a prezenței ligninei care permite aderența fertilizantului foliar la o cât mai mare suprafață a aparatului foliar al plantei.  Se recomandă a se aplica  culturilor de cereale păioase, cereale prășitoare, fasole verde, legumelor de grădină și pajiștilor. 

Axe Micro: îngrășământ foliar complex NP, cu Bor, Fier chelat EDTA, Zinc și Molibden.  Echilibrul dintre elementele nutritive este special creat pentru a fi asemănător cu cel din seva plantei, asigurându-se astfel reglarea metabolismului plantelor. Se recomandă a se folosi la culturile de: cereale păioase, cereale prășitoare, plante oleaginoase, plante tehnice, cartof, legume, plantații pomicole și viticole.