Foliar fertilisers

Căutați pe

Îngrășământ foliar

Gama AXE - îngrășământ foliar

Champs à renseigner
Texte

AXE MICRO

 Ingrășământ foliar complex NP, cu Bor, Fier chelat EDTA, Zinc și Molibden.  Echilibrul dintre elementele nutritive este special creat pentru a fi asemănător cu cel din seva plantei, asigurându-se astfel reglarea metabolismului plantelor. Se recomandă a se folosi la culturile de: cereale păioase, cereale prășitoare, plante oleaginoase, plante tehnice, cartof, legume, plantații pomicole și viticole.

AXE MULTIE

 îngrășământ foliar pe bază de Azot, Cupru, Sulf, Magneziu și Mangan. Are o acțiune durabilă datorită sărurilor minerale cu eliberare lentă și a prezenței ligninei care permite aderența fertilizantului foliar la o cât mai mare suprafață a aparatului foliar al plantei.  Se recomandă a se aplica  culturilor de cereale păioase, cereale prășitoare, fasole verde, legumelor de grădină și pajiștilor.

AXE OIL

îngrășământ foliar lichid cu eliberararea sărurilor minerale, creat special pentru a răspunde nevoilor de elemente nutritive ale culturilor de oleaginoase, lucernă și culturilor de legume.

Formula este special concepută pentru a elibera lent și progresiv elementele nutritive componente (Bor, Magneziu, Sulf, Mangan și Molibden),  astfel cultura agricolă beneficiază treptat și total de aportul de elemente nutritive.

Broșurile noastre

Image lien
Axe Micro
Image lien 2
Axe Multie
Image lien 3
Axe Oil