romania
Dezvoltarea și selecția de soiuri care să se potrivească cu
condițiile agroclimatice din țara noastră
romania
Dezvoltarea și selecția de soiuri care să se potrivească cu
condițiile agroclimatice din țara noastră

Căutați pe

Romania

Despre noi

Champs à renseigner
Texte

 

Pentru dezvoltarea Axereal în zona Centrală a Europei, Axereal a intrat pe piața din România la începutul anului 2013.

 Suntem devotați să oferim cele mai bune semințe fermierilor români și să îi însoțim pe tot procesul de producție.

 Ca țară cheie în peisajul agricol european, România, este locul potrivit pentru a ne dezvolta principalele activități: vânzarea și producția de semințe de grâu, semințe de soia și furaje de semințe de orz. De asemenea, dezvoltăm oferta noastră de semințe de mazăre și semințe de in. Oferim consultanță agricolă, asigurarăm calitatea și producem oferind condiții contractuale favorabile pentru partenerii noștri.

Pentru grâu, organizăm multiplicarea semințelor de la G4 la C1. Realizăm această multiplicare la nivel local în România cu fermieri parteneri și apoi organizăm distribuția.

Champs à renseigner
Image standard
romania
Image lien
products
Image lien 2
commitments

Europa Centrală

Champs à renseigner
Texte

Axereal Central Europe a luat naștere în 2015, ca urmare a dezvoltării Grupului Axereal în zonă. Acesta acoperă 6 țări:  România, Serbia, Croația, Ungaria, Bulgaria și Slovacia.

Cu birouri în fiecare țară, o fermă de multiplicare a semințelor, silozuri în Croația, Ungaria și Serbia, Axereal este bine implantată pe teritoriul local. Pentru a satisface nevoile pieței europene de cereale, Axereal participă la întregul lanț de cereale, de la selecția și producția de semințe până la vânzarea de cereale către agribusiness.

Activitățile noastre se bazează pe nevoile clienților și sunt armonizate cu producția noastră pentru a oferi semințe adecvate și alte inputuri. În urma situațiilor pedo-climatice, fiecare țară din zonă vinde semințe specifice, după ce au fost testate la nivel local, pentru a asigura calitatea și randamente ridicate pentru fermierii parteneri.

 

Image standard
Map
Champs à renseigner
Texte

Serbia           Hungary            Axereal Bulgaria
 

logo          Slovakia