Actor committed to the agri-food transition
Actor angajat
în tranziția agroalimentară

Căutați pe

Angajamentele noastre

Sustenabilitate

Champs à renseigner
Texte

Sprijinind fermierii prin tranziția agricolă și contribuind la aducerea pe piață a alimentelor de înaltă calitate, construim un model agil, rezistent, care se îmbunătățește constant, cu scopul de a crea valoare.

Ca fermieri, clienți și colegi ai unui grup cooperativ, ne angajăm zi de zi, să facem din durabilitate un pilon al dezvoltării noastre.

Pentru fermieri, dezvoltăm canale cu potențial ridicat, bazate pe abordări agricole care sunt durabile atât din punct de vedere ecologic, cât și economic. Încurajăm soluțiile agronomice care sunt cel mai bine adaptate teritoriilor și mediului nostru, sprijinim fermierii în toată diversitatea lor și căutăm cele mai bune piețe pentru producția membrilor noștri.

Champs à renseigner
Image standard
commitments
Champs à renseigner
Texte

Lucrând cu ei, avansăm către practici care aduc o contribuție pozitivă la conservarea resurselor, care ne asigură că cerealele produse sunt sigure și igienice, care susțin biodiversitatea și fac din instrumentele de luare a deciziilor o parte integrantă a itinerariilor tehnice.

Tranziția agricolă este în desfășurare atât în ​​producția de culturi, cât și în cea a animalelor, și aduce împreună toți fermierii. Legăturile strânse între fermieri și consumatori sunt chiar mai importante acum ca niciodată. Ele ne vor ajuta să construim modelul alimentar al viitorului.

Ne angajăm pe deplin să ne asigurăm că, atât la facilitățile noastre de producție, cât și pe site-urile noastre de procesare, toate produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță alimentară și valoare nutrițională, protecție a mediului și respect pentru oameni. Credem în dezvoltarea unei game de piețe - locale, naționale și internaționale - astfel încât să putem aduce cât mai mulți consumatori produse care să răspundă așteptărilor lor.

Certificările noastre

Champs à renseigner
Image standard
iscc
Champs à renseigner
Texte

 

Certificare ISCC Plus - organism de certificare RINA

Certificarea ISCC PLUS este o declarație formală de reducere a gazelor cu efect de seră și a consumului, care se ține prin controlul cerințelor de susținere, de trasabilitate, ale bilanțului de masă a întregului sistem. Acesta furnizează o valoare semnificativă, în scopul de a demonstra clienților susținători produselor acestora. Întregul sistem este supus unui audit efectuat de organism de terță parte, pentru a garanta imparțial în evaluare.

Champs à renseigner
Image standard
tuv austria
Champs à renseigner
Texte

Certificare ecologică- organism de certificare: TUV Austria

Certificată ecologic, Axereal Romania poate furniza material semincer ecologic pentru fermierii care practică o agricultură ecologică.
Certificarea produselor ecologice este o rețea de producție în care toate etapele produsului de la A la Z sunt examinate și certificate de activitățile desfășurate prin utilizarea producției ecologice, a fermelor și a resurselor locale, care este o metodă de producție compatibilă cu mediul natural.
ermenii organic, bio(biologic) şi ecologic se utilizează pentru produse agroalimentare la nivel internaţional şi se referă la produsele alimentare obţinute prin metode de producţie ecologică. În România, termenul de certificare recunoscut este de „Agricultura Ecologică”, cu prescurtarea „ae”.