slider_Axereal_group
Punerea în aplicare la nivel
local și internațional

Căutați pe

Grupul

Cine suntem noi

Champs à renseigner
Texte

Axereal este o cooperativă agricolă și agroalimentară de vârf, prezentă în Franța și la nivel Internațional, specializat în producerea de material semincer, achiziția recoltelor, prelucrarea cerealelor pentru piețele de malț și creșterea animalelor.

Axereal colectează și valorifică 4,5 milioane de tone de cereale, reunește 11.000 de fermieri și aproape 4.000 de angajați și are o cifră de afaceri de aproximativ 5 miliarde de euro.

Champs à renseigner
Image standard
who-we-are

Actor al tranziției agricole și alimentare

Champs à renseigner
Texte

Misiunea noastră este de a crea valoare pe tot parcursul lanțului alimentar, de la producători și până la consumatori,  prin dezvoltarea unei industrii durabile și competitive în care beneficiarii principali sunt fermierii din fiecare regiune pe care o acoperim.

Ambiția noastră este de a contribui la dezvoltarea unei aprovizionări cu alimente de calitate, poziționându-ne ca un actor major în tranziția agricolă.

Axereal își dezvoltă activitatea agricolă în inima uneia dintre marile regiuni europene producătoare de cereale. Teritoriul acoperă 16 departamente.

Locații de grup

Champs à renseigner

The Group model

Champs à renseigner
Texte

Așezat ferm pe calea către o creștere durabilă, Axereal se angajează mai mult ca oricând să-și servească fermierii, clienții și consumatorii.

În ciuda numeroaselor perturbări cu care ne-am confruntat în ultimul an (din cauza crizei coronavirusului și a vremii provocatoare), modelul cooperativ continuă să-și demonstreze relevanța.

Strategy

Champs à renseigner
Texte

Our video annual report presents the Group's strategy (in English)

Vidéo
Texte

Download the Axéréal Group leaflet: HERE