Soybean

Căutați pe

Soi

Semințe de soia

Champs à renseigner
Image standard
Soybean seeds
Champs à renseigner
Texte

 

În România, Axereal furnizează partenerilor noștri numai și numai semințe de soia fără OMG. În portofoliul nostru de semințe de soia sunt incluse diferite grupe de maturare a semințelor de soia, care garantează succesul producției de soia în întreaga țară.

Soia este în continuare menționată ca fiind cultura viitorului datorită compoziției și aplicațiilor sale largi. Un produs secundar foarte important în soia este făina sau turta de soia care este o componentă proteică indispensabilă pentru prepararea amestecurilor furajere.

Făina de soia este o sursă semnificativă și ieftină de proteine atât pentru hrana animalelor, cât și pentru multe mâncăruri gata preparate și ambalate pentru consumul uman. De exemplu, produsele din soia, cum ar fi proteinele vegetale texturate sau texturate (TVP), sunt alcătuite din mulți înlocuitori ai cărnii și produselor lactate.

Soiurile noastre

Image lien
Betty variety
Image lien 2
Avril variety

Cultura a doua

Champs à renseigner
Texte

După culturile timpurii de cereale, se pot cultiva culturi secundare. Motivul pentru utilizarea culturilor secundare este că recoltarea cerealelor a devenit mai timpurie, vremea de toamnă devine mai blândă și înghețurile de toamnă au fost amânate. Între recoltarea culturii semănate în prealabil și primele înghețuri există suficient timp pentru ca ciclul de viață al culturii secundare să fie complet. Zonele cu un echilibru hidric care permite cultivarea după ploi abundente sunt potrivite pentru a doua însămânțare.

Scopul acestei tehnologii este de a semăna cultura cât mai repede posibil după recoltare, cu o lucrare cât mai redusă, pentru a conserva resursele de apă din sol. Cel mai eficient mod de a realiza acest lucru este semănatul direct. Acesta este cel mai bun mod de a conserva apa din sol. În lipsa acesteia, un bun compromis este combinarea semănatului cu o aratură superficială imediată după recoltare sau semănatul în mulci. Pentru a doua însămânțare, alegeți soiuri cu un timp de vegetație cât mai scurt posibil, astfel încât cultura să ajungă la maturitate tehnologică și să poată fi recoltată după 90-110 zile.