Căutați pe

Tags
România

România

AXEREAL ROMÂNIA- „Partenerul de încredere pentru cultura mare”

Image
Trials Romania
Groupe paragraphe
Champs à renseigner
Texte

Axereal Romania se află pe piața agricolă din România de mai bine de un deceniu.

Un deceniu în care am fost alături de fermierii români prin asigurarea câmpurilor cu genetică franceză la cele mai înalte standarde.

Alături de partenerii fermieri am multiplicat și aclimatizat soiuri de grâu de consum, de mazăre și de soia care au avut randamente excelente chiar și în cele mai vitrege condiții climatice.

Avem toată încrederea că soiurile noastre satisfac chiar și cele mai exigente gusturi. Știu că există pe piață soiuri consacrate, soiuri care au făcut istorie, dar mai știu și că  inovația este prezentă în agricultură, genetica avansează, apar noi soiuri cu calități superioare, soiuri stabile și aclimatizate care dau un randament maxim.

În prezent avem în portofoliu 9 soiuri de grâu de toamnă care ne fac cinste, 2 soiuri de orz de toamnă, un soi de orzoaică, 2 soiuri de mazăre de toamnă, 2 soiuri de mazăre de primăvară, 2 soiuri de soia, un soi de in de toamnă și un soi de in de primăvară.

La cerere, compania Axereal vine în întâmpinarea nevoilor fermierilor cu material semincer pentru culturile de : grâu spelta,  grâu dur, năut, lupin și sorg.

Datorită poziției  pe piată a Grupului Axereal venim în întâmpinarea nevoilor fermierilor prin asigurarea pieței de desfacere pentru culturile de grâu dur, orzoaică, in, năut, lupin, sorg, soia și mazăre.

De asemenea, în vederea adaptării la normele europene cu privire la codul de bune practici agricole venim în întâmpinarea fermierilor cu o gamă de fertilizanți foliari a căror scop, este de a maximiza recolta și de a reduce consumul de fertilizanți chimici.

Agenții Axereal vă stau la dispoziție pentru întrebări. Nu ezitați să îi contactați!