Căutați pe

Tags
România

România

AXEREAL ROMANIA OFERĂ FERMIERILOR O PIAȚĂ GARANTATĂ PENTRU SORG.

Image
Sorghum
Groupe paragraphe
Champs à renseigner
Texte

Fiind o adevarată alternativă la porumb în zonele cu soluri dificile, sorgul prezintă o rezistență foarte bună la secetă și necesită puțină apă și inputuri. Recomandăm a se cultiva în special  în zonele de sud, sud-est și sud-vest ale țării.


,,Obiectivul Axereal în România este de a oferi fermierilor acces la mai promițătoare piețe. Cererea de sorg continuă să crească pentru alimentația animală, indiferent de destinația rației de hrană: porci, păsări, vaci de lapte, etc., acestea fiind utilizate în alimentația umană. Astăzi suntem mândri să fim singurul jucător din România care garantează fermierilor accesul la piețele sorgului, în special în Grecia, Italia și Spania, imediat ce achizitionează semințele”, explică Georgiana Ghita,  Manager Axereal Romania.


Oferta noastră vă asigură cel mai bun suport pentru a reuși pe această piață în plină expansiune în regiunea noastră :

- Axereal Romania oferă semințe de cea mai bună calitate de la Lidea (companie franceză), acestea fiind adaptate condițiilor pedo-climatice din România și asteptărilor clienților industriali.
- Axereal Romania oferă
 sprijin adaptat fiecarui fermier pentru a reuși în întregul ciclu de producție.

- Axereal  vă garantează un contract exclusiv de cultivare sorg cu preluarea producției obținute, din momentul în care achiziționați semințele, permitandu-vă accesul pe piață pentru cele mai bune firme alimentare din zonă.

Hibrizii noștri – Am selectat hibrizii FOEHN & ALIZE.
Performanța hibrizilor de sorg  în regiunea românească este confirmată: toleranță foarte bună la secetă, perioadă scurtă de vegetație și dezvoltare foarte bună a paniculelor.


Contactați colegii noștri de vânzări pentru a descoperi potențialul acestei culturi.

Contact: https://www.axereal.ro/contact