Servicii

Productia

Principala activitate a companiei noastre este acea de vânzare a soiurilor certificate de grâu comun , grâu dur , orz furajer și orzoaică de bere , soia , mazăre și năut, testarea, multiplicarea și punerea acestora în producție alături de soluții contractuale favorabile. După recoltare, noi vă putem achiziționa recolta la pretul pieței, garantând astfel o piață sigură partenerilor nostri.

Află mai  multe...

Achiziția producției agricole

  Axereal este un jucator stabil pe piața de-a lungul Dunarii încă din 2002.

   La inceput, activitatea comercială a companiei  a constat în comerțul exclusiv cu orz  , dar de atunci, activitatea a fost mărită, iar spectrul de activitati a fost dezvoltat în mare măsură.

   În acest moment , Axereal România acoperă un portofoliu complet:

- comercializarea materialului semincer: testarea, multiplicarea și comercializarea materialului semincer pentru culturi de cereale păioase, culturi de leguminoase și culturi de oleaginoase;
-   achiziția recoltei: vă putem achiziționa recolta la prețul pieței;

Află mai multe...

Inputuri agricole

În portofoliul Axereal România, pe lângă materialul semincer de cea mai bună calitate capabil să ofere producții record, Axereal pune la dispoziția clienților săi atât starter micro granulat, cât și fertilizanti foliari, produsi sub brandul propriu în fabricile din Franta, asigurând astfel accesul fermierilor la gama completă necesară atingerii unui randament maxim.

Află mai multe...

Servicii agronomice

       SkyFert este o tehnologie inovativă, dezvoltată de către Axereal Serbia, cu ajutorul căreia fermierul va sti exact unde, cum și cât azot să administreze culturii având ca beneficii optimizarea cantității necesare de azot, protecția solului prin nepoluarea acestuia cu nitrați și cultura va beneficia de cantitatea necesară de azot în funcție de consumul acesteia în diferite faze fenologice.

    Utilizarea tehnologiei Skyfert va aduce valoare în exploatația  dumneavoastră.

Află mai multe...